Πολιτική Απορρήτου

H MUSA Collection σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του παρόντος ιστoτόπου και μεριμνά για την προστασία τους. Παρακάτω θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ποια δεδομένα μου συλλέγονται και γιατί;

H MUSA Collection συλλέγει μόνο προσωπικά δεδομένα τα οποία εσείς οι ίδιοι μας έχετε γνωστοποιήσει οικειοθελώς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες φόρμες παραγγελίας/επικοινωνίας ή μέσω κάθε άλλης νόμιμης διαδικασίας. H MUSA Collection επεξεργάζεται τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για την δική σας εξυπηρέτηση στα πλαίσια των συναλλαγών τις οποίες αιτήστε κάθε φορά.

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα;

Αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων είναι αποκλειστικά η MUSA Collection. Η εκ μέρους σας παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της MUSA Collection καθώς και συνεργάτες (π.χ μεταφορικές εταιρίες) αποκλειστικά και μόνο στο μέτρο που απαιτείται για την εξυπηρέτησή σας και την διεκπεραίωση της συναλλαγής την οποία έχετε αιτηθεί. Η MUSA Collection απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συνεργάτες του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 Η MUSA Collection δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που προβλέπονται από το Νόμο στις αρμόδιες αρχές και μόνο.

Είναι τα προσωπικά μου δεδομένα ασφαλή;

Η MUSA Collection έχει λάβει όλα τα πρόσφορα εκείνα τεχνικά μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων. Παρέχει περιορισμένη πρόσβαση μόνο σε εκείνους από τους υπαλλήλους / συνεργάτες του που είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα. Λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή κάθε μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, χρήσης ή τροποποίησης των δεδομένων αυτών. Τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία και έχει θέσει διαδικασίες για την προστασία των δεδομένων.

Πόσο καιρό διατηρείτε τα προσωπικά μου στοιχεία;

Η MUSA Collection δεν διατηρεί τα προσωπικά σας στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το απαιτούμενο. Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

  • Για όσο διάστημα απαιτείται από το νόμο (για λόγους φορολογικούς / τιμολόγησης)
  • Έως ότου πάψει να υφίσταται για εμάς έγκυρος λόγος να τα διατηρήσουμε
  • Μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε και δεδομένου ότι αυτό το αίτημα δεν έρχεται σε αντίθεση με τα παραπάνω.

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων μου;

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η

TRAVEL PANDA ADVENTURES LTD
ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ
ΑΦΜ:801036696 ΔΟΥ: ΡΕΘΥΜΝΟ
ΣΒΑΪΤΣΕΡ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ, 74100
Υποκατάστημα: ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 83, ΓΛΥΦΑΔΑ, 16675
ΤΗΛ: +30 6944655575 email: info@musacollection.gr

Ποια είναι τα δικαιώματά μου;

Μπορείτε με γραπτό αίτημά σας το οποίο θα αποστείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@musacollection.gr να ασκήσετε τα κάτωθι δικαιώματα:

Το δικαίωμα ενημέρωσης: H MUSA Collection δημοσιεύει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να σας ενημερώσει με σαφήνεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

Το δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες σας.

Το δικαίωμα διόρθωσης: Εάν οι πληροφορίες που διαθέτουμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβείς ή ελλιπείς, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς τη διόρθωσή τους. Εάν αυτά τα δεδομένα έχουν μεταβιβαστεί σε τρίτο με τη συγκατάθεσή σας ή για νομικούς λόγους, τότε θα πρέπει επίσης να τους ζητήσουμε να διορθώσουν τα δεδομένα.

Το δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): Εάν επιθυμείτε τη διαγραφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων και δεν υφίσταται νόμιμος λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε και να τα τηρούμε, επικοινωνήστε μαζί μας και αιτηθείτε τη διαγραφή τους.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται η αποθήκευση των δεδομένων αλλά όχι η περαιτέρω επεξεργασία τους. Διατηρούμε μόνο τα δεδομένα που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση τυχόν μελλοντικών αιτημάτων σας.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: H MUSA Collection σας επιτρέπει να αποκτάτε και να επαναχρησιμοποιείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς σας σκοπούς σε όλες τις υπηρεσίες με ασφαλή και ασφαλή τρόπο, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη χρηστικότητα των δεδομένων σας. Αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε με την ιδιότητά μας ως ελεγκτή δεδομένων. Τα δεδομένα πρέπει να τηρούνται από εμάς με συγκατάθεση ή για την εκτέλεση κάποιας σύμβασης.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας από την MUSA Collection, ακόμη και αν είναι απαραίτητη για τους τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας, την άσκηση δημόσιας εξουσίας και το άμεσο μάρκετινγκ (περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ). Εάν επιθυμείτε να διατυπώσετε αντιρρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας .

Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης: Εάν μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας αλλά αργότερα αλλάξετε γνώμη, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και η Εταιρεία πρέπει να διακόψει την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Τέλος, σας παρέχεται το δικαίωμα καταγγελίας σε εποπτική αρχή: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή εάν θεωρείτε ότι η MUSA Collection δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά σας για επίλυση κάποιου προβλήματος ιδίως ενώπιον της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL)

Τροποποίηση Πολιτικής: H MUSA Collection διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική επικαιροποιώντας το παρόν κείμενο προκειμένου να ανταπεξέρχεται στη εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση το κρίνει απαραίτητο.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.